Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται κυρίως με το εμπόριο κατεψυγμένων αλιευμάτων. Η δραστηριότητα της οικογένειας στο εμπόριο αλιευμάτων αρχίζει περίπου το 1958, συσσωρεύοντας  εμπειρία στο εμπόριο και την επεξεργασία αλιευμάτων, και φτάνει μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία διαθέτει ψυκτική εγκατάσταση στην περιοχή Ξυλοκαμάρα Χανίων, όπου φιλοξενούνται τα εμπορεύματά της, καθώς και 3 καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης, κατεψυγμένων κυρίως τροφίμων, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης αλιευμάτων, τα οποία στη συνέχεια φυλάσσονται στους ψυκτικούς θαλάμους και κατόπιν τροφοδοτούνται καταστήματα εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία ,ιδρύματα και λέσχες), όπως και τα καταστήματα της επιχείρησης. Στους ψυκτικούς χώρους φιλοξενούνται επίσης και εμπορεύματα τρίτων.

Η επιχείρηση συγκεντρώνει , μεταποιεί, καταψύχει και διανέμει προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας με μεράκι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Επίσης εισάγει αλιεύματα που προέρχονται από Μαρόκο, Μαυριτανία, Ισπανία, Ολλανδία και Νορβηγία. Ο κύριος όγκος των αλιευμάτων είναι από το Μαρόκο και την Ισπανία, όπου υπάρχει συνεργασία με σοβαρές εταιρείες. Τα κρεατικά προέρχονται από χώρες της Ευρώπης, κυρίως από Πολωνία, Γαλλία, Βέλγιο, όπως και από Νέα Ζηλανδία.

Με σκοπό την καλύτερη διακίνηση των εμπορευμάτων και την ευκολότερη εξυπηρέτησή σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.